Voor bedrijven: Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP)

Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) wil samen met werkgevers meer en vooral gelijke arbeidskansen realiseren. Daarom helpen wij werkgevers met een warm hart om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Op 24 november zijn wij ook aanwezig op de Career Xperience in de Amsterdam ArenA. Onze medewerkers lopen er rond en beantwoorden graag al uw vragen.

Op zoek naar personeel?
Er zijn veel werkzoekenden die moeilijk aan een baan kunnen komen. Denk aan energieke jongeren, ervaren 50-plussers, gemotiveerde vluchtelingen en talentvolle mensen met een arbeidsbeperking.

Net als ieder ander willen ze aan het werk. Want werk is een manier om bij te dragen aan de maatschappij, het biedt een sociale omgeving, en zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Wij helpen werkgevers om deze werkzoekenden in dienst te nemen.

Uw voordeel als werkgever

  • Samenwerken met verschillende mensen stimuleert de creativiteit binnen uw organisatie. Verschillende invalshoeken, ervaringen en visies voorkomen een ‘tunnelvisie’ en inspireren om buiten de bestaande kaders te denken. Dit leidt tot innovatie van uw producten en diensten.
  • Met een divers samengesteld personeelsbestand kunt u grotere groepen klanten begrijpen en bedienen. Dit kan leiden tot meer klanten.
  • Als u werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft, dan straalt dat af op uw imago. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is populair. Klanten en medewerkers komen graag bij een sociaal bedrijf.
  • Kiest u voor personeel met een grote afstand tot de arbeidsmarkt? Een team met iemand waarmee rekening gehouden moet worden, is over het algemeen een socialer team. Daar profiteert iedereen van.
  • Als iedere werkzoekende welkom is in uw bedrijf, dan heeft u ook toegang tot een groter aanbod van personeel. Een groot voordeel in een krapper wordende arbeidsmarkt.
  • U kunt meteen invulling geven aan de Participatiewet, onze adviseurs kennen de Participatiewet en helpen u zo efficiënt mogelijk op weg.

De diensten van WSP
Wij zijn er voor werkgevers met een warm hart. Wij doen voor werkgevers de werving en selectie van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven werkgevers personeelsadvies en bieden hulp bij het aanvragen van subsidies.

Voor de regio Groot-Amsterdam
Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam is een samenwerkingsverband van UWV, Pantar, AM match en de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, De Ronde Venen en Uithoorn. Dankzij deze samenwerking kunnen wij alle werkgevers in de regio Groot-Amsterdam voorzien van passend personeel.

Meer informatie? Ga naar wspgrootamsterdam.nl