VodafoneZiggo

HOI, WIJ ZIJN VODAFONEZIGGO

Twee merken. Eén bedrijf. Wij zijn VodafoneZiggo. Wij zijn een grote organisatie met meer dan 8.000 medewerkers vol passie, energie en talent die de wereld willen veroveren met onze mobiele telefonie, internet-, vaste telefonie- en tv-diensten. Elk jaar sluiten we zo’n 450.000 abonnementen af, waarmee we de gróótste telecomretailer van Nederland zijn. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Wij zijn een echt hightech bedrijf continu bezig met nieuwe technologische ontwikkelingen en digitalisering. Ken je onze robot Pepper bijvoorbeeld al?

Binnen VodafoneZiggo streven wij voor diversiteit en zo ook in ons aanbod van functies. Van fulltime tot parttime en van BOL tot BBL stages bij ons is alles mogelijk.

Lijkt het jou tof om voor zo’n grote digitale moderne organisatie te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou naast een super leuk team en gezellige collega’s :

  • een goed salaris.
  • doorgroeimogelijkheden.
  • een telefoon van de zaak.
  • een NS-Business card 1ste klas voor zakelijk én privé gebruik.

Kom 30 november bij onze stand langs en leer een stukje kennen van de VodafoneZiggowereld: race mee in onze Max Verstappen Formule 1 stoelen en maak kans op ZIGGODOME CONCERT KAARTEN!