Politie

Politiemensen staan midden in de maatschappij, dicht op het nieuws en zetten zich in voor iedereen. Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan een veilige samenleving. Jij kunt mensen werkelijk helpen. Beschermen als het moet. Hun buurt veilig houden. We zoeken talenten met verschillende achtergronden, ideeën en gezichtspunten.

Word ook agent

Met een vmbo-gl/tl of mbo-3 diploma kun je agent worden bij de politie. Als agent treed je op in de meest uiteenlopende situaties. Samen met je collega’s zorg je voor een goede afwikkeling van incidenten. Van vernieling tot verkeersongeval, van woninginbraak tot geweldsmisdrijf.

Maar er is meer mogelijk…

Met een vmbo-bb diploma kan je bijvoorbeeld de mbo-2 politieopleiding tot surveillant volgen. Na de opleiding kun je worden in gezet op straat in de surveillance, bij evenementen, in een verkeersteam of in de arrestantenzorg in het cellencomplex. Ook zijn er mogelijkheden in de bedrijfsvoering en daarmee ondersteun je het operationele politiewerk. Denk hierbij aan functies op het gebied van de ICT, informatiemanagement, financiën, facilitaire zaken en communicatie.

Wil jij met de politie in gesprek over jouw mogelijkheden voor een baan bij de politie? Wij zijn aanwezig op de Career Xperience en beschikbaar voor al je vragen. Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures?

Meld je dan direct aan via onderstaande site en ontvang bericht op maat via jouw social media.

Kijk voor meer info op kombijdepolitie.nl