Maison van den Boer

Who are we?
Bij de Koninklijke Van den Boer Groep veroveren we met de meest mooie events een plekje in ieders hart. Het is voor ons het belangrijkst dat elke gast zich welkom en gezien voelt. Dat iedereen plezier heeft en we een geluksgevoel creëren dat sterk genoeg is om mee naar huis te nemen en te delen. Voor de gast, maar ook voor jou. Onze mensen zijn ons grootste goed.

Binnen ons familiebedrijf hebben we verschillende merken: Maison van den Boer, Oseven en FoodforHospitality. Elk met een eigen gezicht en een eigen beleving.

Wie maken deze merken? Onze mensen! We heten je daarom graag van harte welkom. Join the family!

What is it, that we do?
Ons gastvrijheid team van medewerkers bediening, chauffeurs, party-en eventmanagers en cateringkoks reizen jaarlijks het hele land door om meer dan 4.000 partijen en evenementen te verzorgen zoals de Toppers, eredivisie wedstrijden, Indoor Brabant, Interlands, Dinnershows en andere toonaangevende evenementen. Je komt op de meest bijzondere (soms zelfs internationale) locaties, waar je nog nooit eerder bent geweest. Daarnaast zijn we ook te vinden op verschillende vaste locaties waar onze teams iedere dag opnieuw klaar staan voor gast en opdrachtgever.

Waar kom je ons dan tegen? O.a. in de de Johan Cruijff ArenA, Studio21, het AFAS Circustheater, Parkstad Limburg, het Museumkwartier in ‘s-Hertogenbosch maar ook op de TEFAF in Maastricht en World Economic Forom in Davos (Zwitserland) en dan hebben we het nog niet eens over al die verschillende locaties waar wij met ons partycatering circus neerstrijken en van niks een oogverblindende eventlocatie maken.

Wij zijn een enorm veelzijdige gastvrijheidsorganisatie en hebben naast jobs in de keuken, bediening en partymanagement nog veel meer verschillende functies. Denk aan marketeers, accountmanagers, projectvoorbereiders, magazijnbeheerders, mensen die achter de schermen alles strak zetten en schoonmaken, specialisten in financiële administratie-ICT-HRM-kwaliteitsmanagement, maar ook voedingsdeskundigen, dieetkoks, chauffeurs, aanstaande MVO-goeroes, vormgevers, productontwikkelaars.
Achter onze voorgevel van de site of bedrijfsnaam gonst het van de activiteit om altijd een fantastisch event te creëren.

De Koninklijke Van den Boer groep is daarnaast voor veel opleidingen een erkend leerbedrijf. Een stage- of leerplaats biedt een uitgesproken mogelijkheid om kennis te maken met onze organisatie. Ieder jaar bieden we diverse meeloop- en afstudeerstageplaatsen aan voor zowel (V)MBO als HBO studenten op uiteenlopende afdelingen in onze vestigingen. Voor (V)MBO studenten zowel in de BOL als in de BBL opleidingen op verschillende niveaus en verschillende richtingen.

Why us?
• Top collega’s, je komt terecht in een gezellig team waar je inzet en mening worden gewaardeerd;
• Een fantastische werkomgeving, je mag namelijk werken op de meest gave plekken;
• Uitdagende doorgroeimogelijkheden en toegang tot onze uitgebreide E-Campus waar wij ruim 100 cursussen en trainingen gratis voor jou beschikbaar stellen;
• Een arbeidsovereenkomst op maat die past bij je beschikbaarheid (tussen minimaal 4 en maximaal 38 uur per week).
• Een bruisende personeelsvereniging waardoor je regelmatig een graantje mee kunt pikken van verschillende evenementen en/of theatervoorstellingen.

Wanna join the family?
Alle vacatures kun je vinden op werkenbijhuisvandesmaak.com