Loetje

Wat 40 jaar geleden in Amsterdam begon als bruin café, is uitgegroeid tot dé plek waar je in een gezellig omgeving de lekkerste biefstuk van Nederland kan eten. Steeds meer mensen maken kennis met Loetje, inmiddels op maar liefst 13 locaties. En we zijn niet te stoppen, want de volgende opening staat alweer op de planning. En groter groeien doen wij graag met jou. Of je nou aan de slag gaat als kok of in de bediening, bij Loetje is het altijd gezellig druk en geen dag is hetzelfde.

Dus ben jij gastvrij, sociaal en heb je service hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse functies zoeken wij enthousiaste collega’s met een passie voor horeca en lekker eten, die aan de slag gaan in ons nieuwe restaurant op één van de gaafste locaties van Amsterdam, namelijk aan de Zuidas.

Waarom werken bij Loetje?

Kom je bij Loetje werken, dan komt je terecht in de Loetje familie. Dan ga je werken in een hecht team waar samenwerken heel belangrijk is. Mede door jouw enthousiasme en gastvrijheid komen onze gasten graag nog eens terug. Bovendien is er elk jaar een knallend personeelsfeest (waar nog lang over wordt gesproken).

Wil jij ook deel uitmaken van het Loetje team? Kom dan gezellig langs en beleef de echte Loetje-sfeer, en wie weet ga jij naar huis met een contract! Neem alvast een kijkje op onze website voor alle openstaande vacatures: werkenbijloetje.com