Driessen

Over Driessen

Bij Driessen maken wij werk van jouw baan in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Maar belangrijker nog: wij maken werk van jouw geluk. Jaarlijks verbinden wij ruim 15.000 talenten aan werk bij onze opdrachtgevers in de publieke sector. Talenten die zich elke dag inzetten om anderen te helpen, anderen iets te leren of voor anderen te zorgen. Daarmee maken zij de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door.

Werken via Driessen

Kies je voor Driessen, dan kun je rekenen op een betekenisvolle baan, het juiste salaris en een goed pensioen. Maar daarmee houdt ons werk niet op. Werkgeluk zit volgens ons namelijk ook in andere dingen. Persoonlijke ontwikkeling en je fit en vitaal voelen bijvoorbeeld. Maar ook een stabiele financiële basis. Door te investeren in Goed Werkgeverschap dragen wij – zoveel als mogelijk – bij aan jouw werkgeluk.

Iets voor jou?

Zie jij jezelf via Driessen werken in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn of cultuur? Kijk dan op www.driessen.nl voor al onze vacatures.