Coolblue

Over Coolblue

Wij zijn geen E-commercebedrijf, retailer of webshop. Nee, we zijn een Klantreisbureau. Want we organiseren klantreizen van begin tot eind, op zo’n manier dat onze klanten er blij van worden en wij eraan verdienen. Als je een Klantreisbureau bent, moet je hele organisatie hierop ingericht zijn. Daarom is Coolblue opgedeeld in domeinen, waarbij elk domein hard werkt om een klein deel van de klantreis te verbeteren.

Klanten blij maken; daar werken we elke dag keihard voor. Door duidelijk en open te zijn en met ze mee te denken. Zo verstoppen we het telefoonnummer van onze klantenservice niet ergens onderaan onze website. Zijn onze algemene voorwaarden zo geschreven dat zelf je tienjarige nichtje ze begrijpt. En bezorgen we zelfs op zondag.

Onze cultuur is ons succes. Begonnen als vriendenclub, nog steeds een vriendenclub. Eéntje van slimme, ondernemende vakidioten. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt en onze waarden consistent uitdraagt: eigenzinnig, gewoon doen, vrienden en flexibel.

Iets voor jou?

Coolblue groeit hard. Daarom zijn er veel verschillende (bij)banen. Misschien is Marketing jouw passie of misschien vind je bezorgen interessant? Of wie weet gaat jouw hart wel sneller kloppen van ons magazijn dat 20 voetbalvelden groot is!? We hopen je te zien en te spreken bij de Career Xperience! Kan je niet wachten tot 29 november? Kijk dan alvast op onze werkenbij-website  voor al onze vacatures.