Gemeente Amsterdam

Samen met de Amsterdammers werkt de gemeente Amsterdam aan een aantrekkelijke hoofdstad, dichtbij de mensen. De dynamiek van de stad vraagt om flexibele professionals met initiatief en ambitie die werken aan wat goed is voor bewoners, bezoekers en bedrijven. In een werkcultuur waar iedereen zich thuis voelt, niemand uitgesloten is en individuele verschillen elkaar versterken.

Werken bij de gemeente Amsterdam

Organisatiecultuur
De stad is divers en dat zie je terug in de organisatie. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn eigen identiteit en eigenheid kan behouden in een team. Want juist dat geeft ons werk een toegevoegde waarde. Soms is het lastig om zulke diverse teams samen te stellen, die toch samen naar een resultaat toe kunnen werken. We trainen managers om hun team zo divers mogelijk te houden en te zorgen dat iedereen een stem heeft. Om te zorgen dat er geen ‘soort-zoekt-soort-teams’ ontstaan. Zo werken we aan een bedrijfscultuur waar iedereen tot zijn recht komt.

Carrièremogelijkheden bij Gemeente Amsterdam
We willen putten uit jouw kunde om te zorgen dat jij het beste aan de stad geeft. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in jouw loopbaan. Bijvoorbeeld via trainingen bij de Amsterdamse School of vakspecialistische trainingen. Zo ontwikkel jezelf én ook onze hoofdstad:

Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Kijk voor meer informatie op www.amsterdam.nl/werkenbij