Aldi

Door het principe “Hoge kwaliteit – Lage prijs” is ALDI een grote en zeer succesvolle Europese onderneming in de levensmiddelenbranche. Een zorgvuldig gekozen assortiment vormt de basis van ons succes.

Wij handelen vanuit onze kernwaarden eenvoud, verantwoord en betrouwbaar.

De ALDI-organisatie kent een doelgerichte aanpak. Wij proberen in alles te komen tot de kern van de zaak. Dit leidt tot uniforme bedrijfsprocessen en een zeer herkenbaar winkelbeeld, zowel nationaal als internationaal. Onze organisatie houden wij bewust plat met een decentrale structuur en zeer doelmatige bedrijfsprocessen. Door het delegeren van verantwoordelijkheid geven ALDI-medewerkers in alle bedrijfsonderdelen betrokken en gemotiveerd invulling aan het succesvol opereren van ALDI.

De klant staat bij ons centraal zodat onze klanten elke dag ervaren dat boodschappen doen bij ALDI in elk opzicht de juiste keuze is.

ALDI groeit en moderniseert. Wij geloven dat talent doorslaggevend is voor het realiseren van onze doelstellingen. Daarom zijn wij op zoek naar jou! We zien een goed salaris als iets vanzelfsprekends. Wat we nog belangrijker vinden is:

  • dat je volop de kans krijgt om je te ontplooien binnen onze muren.
  • dat je omringd wordt door professionele collega’s die je onvoorwaardelijk steunen in het realiseren van jou carrière doelstellingen.
  • dat je plezier hebt in je werk
  • dat je je herkent in onze kernwaarden en de ambitie om de beste te zijn in hetgeen ons elke dag naar ons werk brengt.

Lijkt het jou ook geweldig om onderdeel te worden van onze organisatie!? Bezoek dan onze stand, of kijk eens op onze carrièrepagina!